Guide

 

Vad är Stinky Stuff och hur funkar det?

 

Stinky Stuff helt naturlig produkt, 100 % naturlig bestående av extrakt från Azadiarachta Indica.

Stinky Stuff är en fantastisk produkt som förutom på häst, hund och katt, även fungerar utmärkt på nötkreatur, får, höns och alla övriga husdjur. 

Det är en kraftfull anti bakteriell och svampdödande produkt, som kan användas på alla djur.

Det är bla lösningen för hästar som tex har problem med mugg, kliande manar och svansar, hovsprickor och eksem och övrig klåda.

Det hjälper även hundar och katter och andra djur som har problem med klåda, sprickor i trampdynorna, eksem, och övriga hudproblem med mycket mer.

 

Naturligt kollagen som finns i STINKY STUFF hjälper till vid hudproblem och mindre sår, det går även att använda direkt på mindre sår och irriterad hud, påskyndar läkning, pälsutväxt efter tex sår och fuktar torr och sprucken hud snabbt. 

Stinky Stuff är även effektivt mot ALLA bitande insekter.

Verkar avskräckande på löss, kvalster (inkl röda kvalster hos höns), myggor samt alla övriga bitande insekter samt reducerar kliande och eksem. 

STINKY STUFF kan användas på så många olika områden och på flera olika sätt; som en form av salva , som en verksamt schampo, som ett vanligt schampo eller som en färdig blandning att spraya på djuret.

Dessa olika behandling sätt beror på hur man använder och blandar Stinky Stuff. 

ANVÄNDNING SOM SALVA 

Används tex vid mindre sår, eksem, svamp, mugg och övriga hudproblem.

Blanda bara den mängden du kommer använda, då Stinky Stuff bryts ner efter ca 8 timmar när den blandats och därefter inte längre har effekt.

 

Att blanda och använda som salva rekommenderas att blanda 1 del Stinky Stuff med 1 del Stinky Stuff CARRIER OIL, dvs förhållande 1:1. Om ditt djur har känslig hud eller om du använder på känsligare ställen, såsom tex huvud, blanda 1:10, dvs 1 del Stinky Stuff och 10 delar Stinky Stuff CARRIER OIL och gå stegvis upp till 1:1 om det behövs. 

Massera ordentligt in så området du vill behandla täcks av salvan och absorberas av huden.

Var noga med att blandningen kommer på djurets hud och inte bara pälsen, då det är genom upptaget till huden som StinkyStuff fungerar.

 

Använd 1 gång dagligen tills problemområdet är återställt och därefter 2-3 gånger i veckan för att skapa en effektiv barriär som skydd. 

Låt inte ditt djur vistas i direkt solsken efter att du använt denna salva. Låt det gå minst 12 timmar efter användning tills djuret vistas i solen igen.

Använd tex på tidig kväll och låt Stinky Stuff få absorberas helt av huden under natten, eller låt djuret vara inomhus m du applicerar dagtid. På så vis undviks stark sol innan oljorna har hunnit tränga in. 

 
 

ANVÄNDNING SOM BEHANDLANDE SCHAMPO 

Du använder Stinky Stuff som ett behandlande schampo om tex ditt djur har ohyra angrepp. Förutom att det tar bort all ohyra så minskar det klådan hos ditt djur, främjar pälsutväxen och fuktar huden.

Även här är det noga att när du schamponerar, att huden blir behandlad och inte bara pälsen.

Kombinera Stinky Stuff med Stinky Stuff SHAMPOO BASE i förhållande 1:1 för att använda som behandlande schampo.

Låt verka för 5-10 minuter och skölj därefter av noga. Använd detta 1-2 gånger per vecka för en intensiv behandling.

 

ANVÄNDNING SOM SPRAY / RENGÖRINGS SCHAMPO 

Att använda Stinky Stuff som en spray att spraya på ditt djur är ett perfekt sätt att hålla flugor och alla bitande insekter borta.

Du kan spraya dagligen för maximalt skydd.

Samma blandning kan användas som ett vanligt schampo som rengör och minskar klåda samtidigt som det ger fukt till huden.

Blanda 5 ml Stinky Stuff och 5 ml Stinky Stuff SHAMPOO BASE med 0,5 liter varmt vatten (inte hett eller kokande vatten)

 

VIKTIGT

Stinky Stuff börjar brytas ner när den blandas. Använd din blandade Stinky Stuff så snabbt som möjligt dock inom maximalt 8 timmar.

Gör alltid en ny blandning varje gång du ska applicera din salva, spray eller schampo och preparera bara så mycket som som du behöver använda till en behandling. 

Använd ej på dräktiga djur. 

 

Innehåll:

Stinky Stuff:

100% naturlig unik blandning av extrakt från Azadirachta Indica 

Carrier Oil:

100% naturlig växt olja Prunus Amygdalus Dulcis, berikad med vitaminer och mineraler för att vårda huden.

Shampoo Base:

Aqua Decyl Glucoside, Lauryl Betaine, Xantham Gummi, Aloe Barbadensis leaf juice powder, Phenoxyethanol Citcic, syra, Benzoic Acid, Dehydoacetic Acid.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt