Välkommen till K9PROTECTION!
 
 
Efter många år som professionella hundförare inom militären och polisen, och som uppfödare i mer än 30 år, startade vi K9PROTECTION med målet att hitta de bästa produkterna till dig och ditt djur.
 
Alla vet hur viktigt det är att ha korrekt utrustning och inte minst utrustning man vet att det går att lita på och som håller i många år.
Därför vill vi erbjuda dig vår samlade erfarenhet för att få precis det du söker och blir nöjd med!
 
 
Till alla er uppfödare är vi glada och stolta över att kunna erbjuda K9 Premating Test, som vi är den enda återförsäljaren av i hela Skandinavien. 
K9 Premating Test är utvecklat, framtaget och patenterat i England och har genom många år hjälpt kennelägare över hela världen att fastställa helt rätt parningstidspunkt och därmed få optimerad kull.

K9 PRO är vår egen serie. Den är framtagen för hundens komfort och ägarens trygghet. All vår kunskap vi fått under alla år med hundar har vi använt när denna serie tagits fram.
Det är en serie av absolut högsta kvalitet och allt är framtaget av oss på K9PROTECTION personligen. Inget liknande finns på marknaden. Till exempel håller ett halsband för flera tons dragkraft. Det är säkra produkter som verkligen håller för alla stuationer.
Fler produkter håller på att tas fram i detta nu och vi ser verkligen fram emot att kunna erbjuda er många produkter av yttersta klass, som ger dig som ägare trygghet och era hundar glädje och komfort.
Vi har även möjligheten att ta fram ett produkt till dig som du har idéen till…det är bara att kontakta oss.

Stinky Stuff är en produkt som är 100% naturlig. Hjälper mot hudproblem, skyddar mot insekter och mycket mer. Vi är den enda återförsäljaren av Stinky Stuff i Skandinavien och vi är väldigt glada över att kunna erbjuda er denna helt fantastiska produkt som hjälpt otroligt många djurägare som varit redo att ge upp då de inte funnit något som hjälpt.
Se otroliga före och efter bilder inne på sidan.
 
TANK007 är det nya märket alla pratar om. De levererar lampor av mycket hög kvalitet, styrka och med ett enorm ljus. 
Vi har själv testat dessa produkter i många miljön och situationer och vi är mycket stolta över att representerar TANK007 i Skandinavien.

Vi är även ensam återförsäljare och grossist i Sverige av äkta Boruit lampor  Det är lampor av högsta kvalitet som ger ett ytterst bra ljus. Vi har både pannlampor och fickampor i vårt utbud, och fler produkter är på väg.
 
Det kommer nya produkter in med jämna mellanrum och du kan alltid se de nyaste under “NYHETER”. Glöm inte att titta in under fliken “FYNDHÖRNA” för att se de bästa erbjudandena.
 
Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till K9PROTECTION och vi kommer här erbjuda dig kvalitets produkter, snabb leverans och personlig service med ett "smile" på läpparna!
 
Följ oss även på Facebook och Instagram. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här på sidan och var först att få ta del av våra kanon erbjudande!
 
Om du har djurtillställning såsom utställning, tävling etc, så kan vi komma med vårt tält till er och presentera en del av vårt utbud. 
 
Mvh
Oss på K9PROTECTION
 

 

Produkter
Övrigt